Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolhatnánk, hogy a macskák színvakok. De akkor a következő story-t mi magyarázza??

 

   Cili, a már 8 éve velünk élő cica elég barátságtalan az új/idegen macskákkal. Egyszer pl. egy kóbor macska jött be hozzánk. Gyönyörű, hófehér egyed, de Cili(aki mellesleg fehér, fekete tarka)
nem bírta elviselni. Később Mohert a kis kölyök macskát hoztuk el hogy 2 macskánk legyen. Moher ( szőre mint a moher fonál) pedig tiszta fekete volt. Cili őt sem szerette és Moher egyik reggelre eltűnt(ki tudja, hogy Cili mancsa van-e a dologban ). Pár hétre rá elhozztuk Moher egyetlen testvérét, Müzlit, a nőstény cirmost. Bár Cili őt se kedvelte, de most, hogy Müzli már vagy 1 éve velünk van, nagyon jól elvannak eggyüt. Még most is meglepődöm, mikor megszagolják egymás orrát. Ez csupáncsak azért ér meglepetésként, mert Cili megengedi, hogy Müzli belépjen az intim szférájába..

Szóval a történet lényege, hogy Cili cicánk jobban elfogadja az olyan színű macskákat, akik nem hasonlítanak rá. Tehát Cili megtartja a tisztes távolságot a fehér vagy fekete fajtársaitól. De mielőtt megijednétek, szerintem csak az én macskám ilyen....egyedi ;)